Nyhedsbreve 2013

Nyhedsbreve 2013 for ReFokusgruppen i Silkeborg.

Opdateret 05.11.2014


Nyhedsbreve jan 2013


Kære allesammen.

Håber I alle er vel ankommet til det nye Herrens år 2013.

Det er altid spændende at træde ind i et nyt år, trods det ukendte, der ligger foran, men i ly af et godt ord fra Sl. 90, hvor Moses siger:Herre, du har været vor bolig i slægt efter slægt -kan vi tillidsfuldt vandre videre, vel vidende, at Gud også er vores bolig i det nye år, hvad det så end bringer.


Jeg har noget, jeg vil minde om i forbindelse med det arbejde, som drives ad Silkeborg Oasekirke med ReFokus som ramme:

1. Evangelisk Alliances bedeuge fra mandag d. 7. januar til søndag d. 13. januar 2013. hvor kristne mødes på tværs af kirkeretninger til bøn for hinandens kirker og mødesteder. Temaet for hele ugen er ”Guds kærlighed kom først”.

Du kan klikkeHERog se hele programmet.


Mød op så meget du synes du kan overkomme, for du skal vide, at bøn for og med hinanden er en god oplevelse, og at Gud er virksom og hører bøn!

2. Jeg vil allerede nu opfordre jer til - i lighed med sidste år - at deltage i en weekend på Rudehøj Efterskole 8-10 februar 2013.


Sidste år var vi mange afsted sammen og blev meget velsignet af det.


Fire af arrangørerne kommer fra ReFokus i Silkeborg.

Du kan se hele programmetHER. Der ligger også programmer i kirken.


Jeg minder om, at man i tide tilmelder sig, for sidste år kunne vi næsten ikke være der på grund af de mange tilmeldte.


Tilmelding sker sammen med onlinebetaling senest 20. jan. 2013 HER- eller ved at ringe til DanskOase på tlf nr 86543600.


Det var så alt for denne gang.


Med kærlig nytårshilsen herfra


Niels Peder Nielsen


Nyhedsbrev marts 2013

Kære allesammen i ReFokus.

Det er dejligt at kunne skrive til jer, at jeg synes I har taget rigtig godt imod vort program for 1. halvår af 2014 og er flittige til at møde op.

(Skulle du ikke have fået noteret hele programmet i din kalender, så han du se den på ReFokushjemmesidenHER(klik på det blå felt) eller du kan se det på vedhæftede fil)

Nyhedsbrev juni 2013

Kære alle sammen i ReFokus.

Pilgrimsvandring

Så kommer der en indbydelse til at deltage i det sidste arrangement i ReFokus før sommerferien, og det er en ikke særlig lang eller omfattende pilgrimsvandring nu på søndag(16. juni)- med følgende program:

Kl. 9,30samles vi til rundstykker og kaffe i Lunden, Vestergade 74, Silkeborg.

Husk tilmelding til Lene Holm på tlf.51946038senest fredag (14. juni)


Herefter leder Ulla Sisseck, Annalise Højrup og Niels Peder Nielsen os alle gennem en rute i området og slutter med en minigudstjeneste med nadver i det fri.

Kl. 12 siger vi tak for i dag

SommerOase

En del fra ReFokus tager på SommerOase i Odder 13. - 20. juli 2013 og i den anledning samles ReFokusfolket i en lille "miniborg" indenfor rammerne af Silkeborg Oasekirkes samlede område.

Se programmet her (klik).

Hvis du ikke er meldt til endnu kan du nå det endnu her( klik)

På vegne af ReFokus - Niels Peder Nielsen

Nyhedsbrev maj 2013

Kære alle sammen i ReFokus.

Så er det tid til endnu en samling i ReFokus, og det er allerede nu på søndag den 26. kl. 9,30 - 12 i kirkens ungdomslokale - med følgende program:

Morgenkaffeaf den sædvanlige gode og høje kvalitet og det fællesskab og den hygge, der følger rundstykkerne, snakken og kaffen.


(Husk tilmelding til Lene Holm tlf.51946038senest fredag.)


Efter kaffen leder Karsten Holm en snak (evnt. i grupper) ud frasøndagens tekstfra Johs. 3,1-15 om den lærde rådsherre Nikodemus, der kommer til Jesus om natten og får svar på - det at blive "født på ny" - det at møde Ånden, "der blæser hvorhen den vil" - og det at møde en Gud, der elsker verden således, at han gav os Jesus, som frelser.

Det skal der nok komme en god snak ud af, og der vil også være tid til lovsang, bøn og nadver.


På et tidspunkt aftales der, hvem der evnt. kan hjælpe med rengøring af AC i uge 23 (3-8 juni)

Til slut en hilsen herfra med ordene fra næste søndags tekst: Jesus svarede:»Sandelig, sandelig siger jeg dig: Den, der ikke bliver født af vand og ånd, kan ikke komme ind i Guds rige.


Det, der er født af kødet, er kød, og det, der er født af Ånden, er ånd. Du skal ikke undre dig over, at jeg sagde til dig: I må fødes på ny. Vinden blæser, hvorhen den vil, og du hører den suse, men du ved ikke, hvor den kommer fra, og hvor den farer hen. Sådan er det med enhver, som er født af Ånden.«(Johs 3,5-8)

Nyhedsbrev nov 2013


Kære allesammen.


Så er så igen lidt nyt fra mit skrivebord.

Så gik oktober sin vej, og vi siger goddag til november måned og de aktiviteter, vi har planlagt til denne måned.

3 af os fra ReFokus deltog i et stort lederstævne i København, hvor ca. 400 samledes til en del af en storstillet lederkonference med tilsammen omkring 130.000 personer overalt i verden og som igen tog sit udgangspunkt i en stor kirke i USA - Willow Creek - hvis meget dynamiske leder - Bill Hybels - gennem 38 år har delt mange vigtige emner med andre ledere og kirker. Se lidt om Willow Creek DanmarkHER(Klik)

Vi har købt rettighederne til at se en række af disse undervisere og du kan frit bruge det, hvis du følger anvisningen her:

Login til undervisningen:

http://webapp.willowcreek.dk

(klik)

Brugernavn: gls2013dk. Password: akj384


Håber du får nogle gode timer med disse talere (de fleste er tekstet til dansk)


Udover dette er vi stadig optaget af, at vi som ReFokus får mere indsigt i Bibelen og derfor inviterer vil til Bibel og Basser 9,15 + 10,30 gudstjeneste den3. november.


Det var sidste gang vi deltog en rigtig god oplevelse. Du behøver ikke tilmelde dig.

PS: Der er også en 16 gudstjeneste samme dag, som du kan deltage i.


Den10. november er der klyngesøndag i AC (kirken) med morgenkaffe kl. 9,30.


Derefter er der undervisning v. Niels Peder Nielsen over emnet: Hvorfor er det så vigtig at have nogen at vandre i troen sammen med?


Niels Peder Nielsen tager sit udgangspunkt i bogen - At vandre sammen - af David G. Benner, og du kan smugkigge lidt fra bogen på min personlige hjemmeside HER


Husk tilmelding til Irene Dalsgaard Nielsen på tlf 26611069 senest fredag den 8. nov


Den17. novemberbyder vi på ReFoKus-kaffe kl. 15:00 + 16,00 gudstjeneste.

Husk tilmelding til Henning Sørensen 21553166 senest fredag den 15. nov.