Nyhedsbreve 2011

Nyhedsbreve 2011 for ReFokusgruppen i Silkeborg.JULE OG NYTÅRSBREV 2011

Kære allesammen i ReFokus.

1. Julehilsen og invitation til juleaften i Arenacentret

Når vi begge står i køkkenet og Irene bager brunkager og jødekager, og jeg bager gulerodsboller, så ved vi at julen stunder til - den jul, hvor ”Du kom til vor runde jord, barn, på bare fødder”, som Sten Kaalø formulerer det i en af de nye julesalmer (DDS 70), og hvor det i vers 4 siges så smukt, poetisk og teologisk godt: ”Påskemorgen stod du op, du kan ikke bindes, gravens sten er ikke nok, og døden overvindes. Hver gang at jeg syns jeg ku´ helt la´ vær´ at ære, står du her med livets nu, Jesus du min Herre!

Med dette citat sender jeg de varmeste julehilsener og minder om, at skulle I kende nogen, der i år mangler nogen at fejre jul sammen med, så afholdes der fælles juleaften for alle, der vil være med, i Arenacentret juleaften kl. 17.00. Tilmelding dog senest den 20. dec. på telefon 8681 6835.

2. ReFokus sammenskudsgilde nytårsaften.

Skulle der være nogen af jer, eller nogen I kender, der ikke har et sted - eller nogle - at fejre nytårsaften sammen med, så inviterer Karsten og Lene Holm ,Tingvej 80, Silkeborg, igen i år dem, der har lyst til det, til et sammenskudsgilde nytårsaften. Vi mødes i god tid inden dronningens nytårstale kl 18, hvorefter vi spiser sammen mm.

Tilmeldingtil Lene Holm på tlf. 51946038 senest den 28. dec., og herefter vil de enkelte få besked om, hvad man skal bidrage med.

Med i denne hilsen er der også et oprigtigt ønske for jer alle om et godt og velsignet nytår i Jesu navn.


Med kærlig hilsenNiels Peder Nielsen


Nyhedsbrev dec. 2011

Kære allesammen i ReFokusgruppen, der knytter til ved Oasefællesskabet i Silkeborg, og en særlig velkomst skal der lyde til jer, der modtager nyhedsbrevet for første gang.

Julen nærmer sig, og vi følger hinanden gennem den forberedelse til julen som adventstiden er, mens vi venter på den "kongesøn, som fødes skal på jord", og i den forbindelse vil jeg nævne et af mine yndlingskriftsteder i tilknytning til julen, nemlig de profetiske ord fra Esajas (kap 11): Men der skyder en kvist fra Isajs stub, et skud gror frem fra hans rod. Over ham hviler Herrens ånd, visdoms og indsigts ånd, råds og styrkes ånd, kundskabs og gudsfrygts ånd;

I julebudskabet forkyndes det for os igen, at Jesus kommer til os i sin kærlighed med al visdom, al indsigt, rådgivning, kraft, kundskab og Gudsnærvær --- og det er nok en fest værd skulle jeg mene.

Fire af os faste ReFokusser (Hanne, Annalise, Irene og Niels Peder) satte 3. december atter vore fødder på dansk jord efter at have tilbragt 8 fantastiske uger i det hellige land, og vi glæder os alle til at være sammen med jer igen til det næste event, som vi indbyder til, nemlig:

Juleevent søndag den 11. dec. i Arenacentret, Oasefællesskabets kirke på Frichsvej 2, Silkeborg.

"Det sande lys kom til verden"(Joh 1,9) er temaet for årets Juleevent, hvor Djurslands Efterskole besøger Oasefællesskabet. Glæd jer til at høre julens budskab og synge med på sangene under ledelse af Djursland Efterskole.Bemærk tidspunktet! Juleeventet er kl. 14.00 og efter gudstjenesten vil der være hygge og fællesskab i kirkens café, hvor der bliver serveret kaffe, te og æbleskiver. Det hele slutter kl. 16.00.

Håber I har lyst til at være med. Der er ingen tilmelding. I møder bare op i kirken.


Jeg har, som nogen af jer ved, sendt lidt nyheder fra min dagbog fra tiden i Israel, men jeg mangler lige de sidste dage, og dem vil jeg ikke snyde jer for, og når jeg er færdig med at redigere dagbogen sender jeg en melding herom. Det er bl. a. om Jesu dåbssted m.m.

De tidligere afsnit kan læses HER

I er også velkomne til at kigge på ReFokushjemmesiden HER eller på Oasefælleskabets hjemmeside HER


Med kærlig hilsen fra Niels Peder, der nu sammen med Irene er glade for at bo fast i Silkeborg på det skønne sted på Grundtvigsvej 5

Nyhedsbrev okt. 2011


Kære allesammen i Refokus.

Her på falderebet, lige før tre af os fra ReFokuslederteamet tager til Israel (Irene Dalsgaard Nielsen, Niels Peder Nielsen og Annalise Højrup), skal I have en hilsen og et program for næste ReFokussamling.

Næste gang bliver det lidt anderledes, grundet at nogen dels er på menighedstur til Israel, dels at 4 er i Israel ca. to måneder.

Der bliver ReFokussamling på klyngesøndagen den 16. oktober kl. 10.00 - 12,00 hos Lene og Karsten Holm på Tingvej 80 i Silkeborg, og det former sig som en søndagssamling/samvær med brunch, bøn og søndagens tekst.

Tilmelding til Lene Holm senest torsdag den 13. okt på tlf.: 5194 6038

Noter de næste samlinger, som jeg dog før har sendt ud:

På klyngesøndagen 13. november er der intet arrangement - men vi opfordrer til, at man deltager i årsmødet 12. nov. kl. 13.00 (dagen før)

Det er en god måde at følge med i, hvad der foregår i Oasefællesskabet i det hele taget, så vi på den måde er med i det "store" fællesskab.

15. november (tirsdag aften) slår vi os sammen med en anden klynge - Smileyklyngen - der har et arrangement med særskilt program for kvinder og mænd. Mændene får besøg af Torben Munkholm, iværksætter, gift, far til fire, aktiv i Odder Frimenighed.

Nærmere info senere om programmet både for kvinder og mænd, inklusiv tid og sted.

11. december- Vi deltager i Oasefælleskabets juleevent. (Nærmere program senere)

2012

15. januar. Sikkert med indslag om opholdet, som os fire fra ReFokus har været på i okt/nov 2011 i Jerusalem, Israel.

I vil løbende høre nærmere vedr. programmet, for Lene og Karsten Holm står stadig ved roret for ReFokus og vi andre er jo heller ikke længere væk end en mail og en SMS :-)

Det er altid en god ide at holde øje med ReFokus hjemmesiden HER eller Oasefællesskabets hjemmeside HER

Til slut skal I hilses med ordene fra: Sl. 71: v5 For du, Herre, er mit håb, fra min ungdom var du min tilflugt, Herre, v6 fra fødslen har jeg støttet mig til dig, det var dig, der tog mig fra moders liv, min lovsang gælder altid dig.

Med kærlig hilsen Niels Peder.

PS. Vi kan sikkert ikke dy os for at sende jer lidt nyheder fra Israel.


Nyhedsbrev sept. 2011

Kære allesammen i ReFokus.

Tak for sidst(e) gang vi var samlet (14. august i AC.)

Det var godt at høre nyt om oplevelserne siden sidst, og også få et genhør med en af hovedtalerne på SommerOasen 2011 (Simon Ponsonby)

Jeg har på ledergruppens vegne nogle ting, jeg vil nævne for jer:

1. Vi har som ReFokusgruppe påtaget os at være med i en rengøringsturnus i kirken, og i sept. måned er vi "på" og det vil vi gerne gøre lidt ekstra ud af.

Det er tirsdag den 6. sept kl. 16,30 - 19.00 i AC med følgende program:

Kl. 16,30 og fremad gør vi rent, og når vi er færdige har Annelise Højrup lavet mad til os. Det bliver hyggeligt. Hvem giver et glas rødvin? :-)

Send en SMS til hende på tlf 20496886 og skriv at du kan - senest 4. sept.

2. Vi slår vores månedlige ReFokussamling sammen med vores Sensommerstævne med Oddvar Søvik fra Norge, præst i den Lutherske frikirke, og han har været meget engageret i Oase-bevægelsen i mange år.

Tema: Bøn frem for alt. Se programmet HER

Lørdag den 10. sept 9.00 – 21.30: Undervisning, temagrupper, tidebønner, stillerum, procestid, lovsang og tilbedelse, m.m.

Der serveres frokost og aftensmad. Prisen for deltagelse er inkl. mad

Søndag 10.30 er der gudstjeneste med Oddvar Søvik og Ruben Dalsgaard

Pris: kr. 125,- Betaling foretages på stævnet.

Tilmelding: Udfyld tilmelding HER

3. Noter følgende datoer for resten af året

16. oktober: Vi vil sammen opleve endnu en DVD på storskærm med Simon Ponsonby

13. november: Intet arrangement på denne klyngesøndag - men vi opfordrer til at man deltager i årsmødet 12. nov. kl. 13.00.

15. november (tirsdag aften) slår vi os sammen med en anden klynge, Smileyklyngen, der har et arrangement med særskilt program for kvinder og mænd.

Mændene får besøg af Torben Munkholm, iværksætter, gift, far til fire, aktiv i Odder Frimenighed.

Nærmere info senere om programmet både for kvinder og mænd.

11. december- Vi deltager i Oasefælleskabets juleevent.

2012

15. januar. Sikkert med indslag om opholdet, som 4 fra ReFokus (Irene Dalsgaard Nielsen, Niels Peder Nielsen, Hanne Laursen og Annalise Højrup) har været på okt/nov 2011 i Jerusalem, Israel.

Men I vil sikkert løbende høre nærmere vedr. programmet, for Lene og Karsten Holm står stadig ved roret for ReFokus og vi andre er jo heller ikke længere væk end en mail og en SMS :-)

Det er altid en god ide at holde øje med ReFokus hjemmesiden HER eller Oasefællesskabets hjemmeside HER

Til slut skal I hilses med ordene fra: Sl. 37: v4 Find din glæde i Herren, så giver han dig, hvad dit hjerte ønsker. v5 Overgiv din vej til Herren, stol på ham, så griber han ind;v6 han lader din ret bryde frem som lyset og din retfærdighed som den klare dag.

Med kærlig hilsen Niels Peder

Nyhedsbrev aug. 2011


Kære allesammen i ReFokusgruppen/ReFokusklyngen.


Som tiden da løber siden sidste nyhedsbrev, men undervejs har I sikkert oplevet ganske meget godt.

Det har jo været ferietid og ikke mindst SommerOasetid

Men for mange af os er hverdagene så småt ved at indfinde sig, og de kendte og elskede rytmer indfinder sig igen, og her tænker jeg på gode gudstjenester, klyngesøndagene for ReFokus, cellegrupperne og huddlerne.

Ja - og apropos klyngesøndagene - så ligger de jo spredt hen over efteråret en gang om måneden, og på Oasefællesskabet hjemmeside kan I se hvilke søndage, der er klyngesøndagene.

Trykherog bladr selv i kalenderen og skriv søndagene ind i jeres personlige kalender. Så kommer dagene ikke som nogen overraskelse for nogen :-)

Her fra os i ReFokusledelsen (Lene og Karsten Holm, Annalise Højrup, Irene og Niels Peder Nielsen) har vi den glæde og fornøjelse at indbyde jer til - og en plan for - næste klyngesøndag:


Søndag den 14. august kl. 10.00 - 12,00 i ungdomslokalet i Arenacentret (vores kirke) med følgende program:


Kl. 10,00. Vi samles til rundstykker og kaffe.

Under kaffen tager vi en rundtur med fortællinger om sommerens oplevelser - dem, der ønsker at fortælle lidt (ca. ½ times tid)


Derefter vil vi lovsynge Gud sammen.

På DVD - på storskærm - i lokalet ser vi 1. afsnit af Simon Ponsonby fremragende

formiddagsundervisning på SommerOasen 2011.

Derefter måske en lille "procestid", ud fra afsnittet (samtale ved bordene, bøn m.m.).


Vi afslutter med nadver, som jeg står for.

For at vi kan tilpasse det med kaffe og rundstykker, så ønsker vi en tilmelding senest torsdag den 11. august til mig på 21769397.


Jeg slutter dette nyhedsbrev med nogle dejlige ord fra Sl. 21, som viser Guds godhed og omsorg for sine "kongebørn", du og jeg:


v2 Herre, over din styrke glæder kongen sig, højt jubler han over din frelse. v3 Hvad hans hjerte ønsker, giver du ham, hvad hans læber beder om, nægter du ham ikke. Sela.


v4 Du kommer ham i møde med rige gaver, du sætter en krone af guld på hans hoved. v5 Han bad dig om liv, og du gav ham det, en evig række af dage. v6 Stor er hans ære, når du frelser ham,

du udruster ham med højhed og pragt. v7 Du gør ham til evig velsignelse, du fylder ham med glæde for dit ansigt. v8 Kongen stoler på Herren, han vakler ikke, for den Højeste er trofast.


Med kærlig hilsen og på gensyn på søndag


På ledergruppens vegne Niels Peder.


PS. Inviter gerne venner og bekendte med som I tror kan være glad for at være med i "det gode selskab" :-) og hold jer løbende orienteret på de to

hjemmesider Oasefællesskabet eller ReFokus.


Nyhedsbrev juni 2011

Kære allesammen i ReFokus.

Så er det mig en glæde at kunne skrive lidt til jer igen ang. bl. a. de månedlige klyngesamlinger vi har - her lige på falderebet inden jeg i eftermiddag kl. 14,30 rejser til Rumænien.


Siden sidst, har Irene og jeg været en tur i Sheffield sammen med Hanne og Ruben Dalsgaard, vores præstepar, Lis og Jakob Abildtrup (Lis leder vores børnearbejde i kirken) og så os to (Irene og Niels Peder Nielsen) fra ReFokusklyngen. Hvad vi oplevede vil vi fortælle om ved det følgende arrangement, som jeg hermed udsender.


Det er søndag den 26. juni (2011 altså :-))

Vi begynder med en gudstjeneste i den NyeÅrhus Valgmenighedskirke.(Klik på det røde felt, hvis du vil se lidt mere om ÅVM)


(De har tilsammen brugt ca. 22 millioner på et nyt kirkecenterbyggeri. De er 6 præster, over 20 på stab og et medlemstal på ca. 600-700)

Efter gudstjenesten er der rundvisning i kirken.

Derefter drager vi til Tangkrogen ved Hotel Marselis og finder et sted, hvor vi kan spise vores medbragte mad. (Husk den).


Strandudstillingen Sculpture by the Sea(klik på linket) lukker den 3. juli 2011, og det ser vi lidt på, så meget vi orker og derefter tager vi hjem til Irene og Niels Peder Nielsen på Fredensgade 52 og drikker kaffe og her fortæller Irene og Niels Peder om, hvad de har hørt og lært i Sheffield først i juni måned, og Niels Peder vil - som dessert til kaffen - fortælle lidt om sin nylig afholdte tur til nogle Romalandsbyer i Rumænien sammen med Niels Arne Skov fra Dansk Balkan Mission.


Vi regner med at være færdig ved ca. 16 tiden.

Tilmelding til Niels Peder Nielsen på tlf 21769397 senest den 23. juni


De af jer der haqr biler kan lige give mig et praj, for vi kan lisså godt fylde bilerne op.


Jeg minder også om SommerOase i juli måned, hvor vi har vores egen lille lejr i lejren. Se evnt. sidste mail eller se hjemmesiderne (Oasefællesskabet eller ReFokus)

Med de kærligste hilsner Niels Peder, - og undskyld hvis der har sneget sig lidt fejl ind her og der, nu da jeg står med den ene hånd i kufferten :-) og den anden på tasterne :-)


Nyhedsbrev maj 2011

Kære allesammen i ReFokus.

Håber I nyder det gode vejr, selv om det ligger an til lidt omslag i vejret.

Jeg har lidt jeg godt vil dele med jer

1. Rengøring i Arenacentret

Det er ReFokus, der står for rengøring i AC i næste uge, og det bliver tirsdag den 17. maj kl. 16,30. Send en SMS senest mandag - hvis du kan komme - til Annalise Højrup på 20496886. Vi kan evnt spise sammen bagefter.

2. Næste ReFokusarrangement ersøndag d. 22. maj, hvor der arrangeres pilgrimsvanding i Silkeborg med følgende program:.

Start kl. 9:30 i Lunden, sal 3, med fælles kaffe/te rundstykker m.m.

Husk tilmelding senest torsdag den 19. maj til Lene Holm tlf. 5194 6038.

Karsten Holm har lavet en fin pressemeddelelse herom, og her skriver han bl. a.:

En vandring for alle

Pilgrimsvandingen denne søndag er en af de mindre og vil være en lille ”smagsprøve” på hvad en sådan vanding er, og vil derfor være overkommelig for de fleste. Den vil have en varighed på omkring halvanden time inkl. pauser.

Vandringen vil foregå i Odden området. Hele arrangementet forventes at være afsluttet kl. 12.00

Tid refleksion

Pilgrimsvandring er mange ting på en gang. Det er at vandre, samtale og bede med krop, ånd, sjæl og legeme. Det er både en vandring det skønne forårslandskab – og samtidig en vandring i dit eget indre landskab. Og undervejs bliver vores sanser inspireret af den skønne natur omkring os.

Tema

Vandringens tema er ”Guds folks vandring” med inspiration i Israels historie under Moses-æraen.

3. Israel 2011

Holdet til Israel i okt/nov 2011 er fyldt op, og vi tager 6 mand afsted.

4. SommerOase.

Også I år agter vi at lave vores egen ReFokuslejr på Dansk Oases Sommerlejr i Odder.

Lejren afholdes i tiden 16 - 22 juli 2011 i Odder og Irene og Niels Peder har ansvaret for SO´s seniorsamlinger.

Temaet for SommerOase 2011 er "Udrustning - i Jesu følge" og arrangeres af DanskOase – en kirkelig netværksorganisation, der på evangelisk-luthersk grundlag arbejder for fornyelse, udrustning og mission igennem menigheder og fællesskaber i hele Danmark.

Du kan tilmelde dig SommerOaseHER

5. Diverse

Man kan altid orientere sig på ReFokus hjemmesiden HER eller på Oasefællesskabets hjemmeside HER

6. Et Guds ord til slut

Til slut vil jeg gerne hilse jer med nogle ord fra Sl. 111: Jeg takker Herren af hele mit hjerte i de retskafnes kreds og forsamling. v2 Herrens gerninger er store, velegnede til deres formål. v3 Hans værk er herligt og prægtigt, og hans retfærdighed består til evig tid. v4 Han har skabt sig et ry ved sine undere, Herren er nådig og barmhjertig.v5 Han giver føde til dem, der frygter ham; han husker på sin pagt for evigt.

Med kærlig hilsen Niels Peder


Nyhedsbrev april 2011

Kære allesammen i ReFokus.

Først en tak for den gode opbakning til vores samling den 13. marts, og på ReFokushjemmesiden kan du gense noget af undervisningen - indholdet af Ole Hallesbys bog: Fra bønnens Verden - men der er ligeledes nogle trosstyrkende eksempler på, hvad bøn formår.

Du kan klikke her:http://www.re-fokus.dk/Refokusundervisning2.html

1. Næste samling er nu på søndag - den 10. april - kl. 10 (bemærk kl. 10.00) med følgende program:

Vi får morgenkaffe i AC (cafeen) sammen med unge fra Euroclass (En alternativ 10. kl på Kildevæld (Apostolsk kirkes efterskole i Kolding).

Du kan læse om det lidt større arrangement her:http://www.oasefaellesskabet.dk/

Vi er også sammen med en anden klynge - Netværket ved morgenkaffen.

2. Når vi har spist - hygget os og hørt lidt nyt - går ReFokus til eget samlingslokale (UL) og her fortsætter vi med lovsang under ledelse af Jan Rostved.

Niels Peder Nielsen vil uddybe lidt fra den fantastiske bøn, som Jesus selv har lært os: Fadervor, og der vil være fællesbøn og evnt forbøn.

3. Af hensyn til det praktiske med morgenkaffen, ønsker vi en tilmelding til Irene Nielsen på tlf 26611069 (gerne SMS) senest torsdag.

Herfra de kærligste hilsener og et: På gensyn på søndag kl. 10.00.

Niels Peder Nielsen

Nyhedsbrev febr/marts 2011

Kære allesammen i ReFokus.

Håber I har det godt allesammen.

Siden sidst

Siden sidste nyhedsbrev er der at berette, at ganske mange (vistnok en 12-15 stk. - jeg fik dem desværre ikke lige talt) fra ReFokus i Silkeborg var med på Oaseweekenden i Odder 11.-13. februar, hvor Jens-Petter Jørgensen var hovedtaler under temaet Gode relationer, og der var fra Jens-Petters side et særligt fokus på vores gode og nødvendige relation til Gud.

Hans undervisning gik virkelig dybt ind i manges hjerter, men der var også meget andet godt der foregik.

PS.: Man kan få talerne på CD, hvis man retter henvendelse til mig.

Næste møde i ReFokus

Næste Re-Fokus samling er på den næste klyngesøndag d. 13. marts 2011 med følgende program:

9:30 Vi samles til kaffe/rundstykker i ungdomslokalet i AC (- herunder vil der være diverse info og orientering)

10:30 Lovsang

10:45 Undervisning. 2011 er i Oasefællesskabet et bønnens år, hvor vi udlever vores Plan Be´ og Niels Peder Nielsen vil introducere sider af bøn fra en gammel klassisk bog om bøn. ”Fra Bønnens verden” af Ole Hallesby.

11:20 Bøn. (fælles og i grupper. Niels Peder Nielsen har med sig et oplæg til ”kirke-bøn” og bedeemner ud fra undervisningen) - afsluttende med bøn i stilhed.

11:45 Afslutning

12:00 Tak for i dag

Tilmelding

Vi vil gerne have en tilmelding på 51946038 (Lene Holm) så vi ved, hvor mange rundstykker vi skal have købt og hvor meget kaffe vi skal have brygget

Månedens ord fra Bibelen

Jeg vil afslutte med nogle ord fra Sl. 46:

v2 Gud er vor tilflugt og styrke,

altid at finde som hjælp i trængsler.

v3 Derfor frygter vi ikke, når jorden skælver

og bjergene vakler i havets dyb,

v4 når vandet larmer og bruser

og rejser sig, så bjergene bæver. Sela

v5 Flodløb glæder Guds by,

den Højestes hellige bolig.

v6 Gud er i dens midte, den rokkes ikke,

Gud bringer den hjælp ved daggry.

v7 Folkene larmer, rigerne vakler,

når han lader sin røst lyde, ryster jorden.

v8 Hærskarers Herre er med os,

Jakobs Gud er vor borg. Sela

Med kærlig hilsen og på gensyn

På ledergruppens vegne

Niels Peder Nielsen.


Nyhedsbrev jan. 2011

Kære allesammen i ReFokus.

Godt nytår allesammen. Håber I er kommet godt ind i det nye år.

Jeg vil her ved begyndelsen af det nye år minde om et ord fra Hebr. 13: v8: "Jesus Kristus er den samme i går og i dag og til evig tid. v9 Lad jer ikke føre på afveje af alle mulige fremmede lærdomme; for det er godt, at hjertet styrkes af nåden."

Og det tror jeg det nye år på en særlig måde skal bringe os - at vi styrkes af Guds nåde - og jeg er i forventning til, hvad Gud vil gøre i blandt os i det nye år, og jeg peger på følgende, som jeg tror skal blive til en særlig velsignelse:

1. Vores "årsplan" - Plan Be´ - at vi gør det nye år til et år, hvor bønnen kommer til at fylde meget mere.

Det kan du læse lidt mere om i folderen herom eller ved at trykkeHER

Der er nedsat en gruppe, som på en særlig måde skal "give krop" til denne fælles vandring i bøn. Der bliver feks. oprettet en SMSkæde med SMS-tidebønner, men følg med på Oasefællesskabets hjemmesideHER

Næste uge er helliget bøn og fællesskab om det at bede. Evangelisk Alliance har i mange år kunne samle kristne fra forskellige kirkelige sammenhænge, og materialet til dette års januarbøn er skrevet af vores søskende på Cypern og i Grækenland, og ud af smerte efter mange års strid og kamp skriver de om hemmeligheden og styrken ved at stå sammen og vedkende sig sin enhed i Kristus

Du kan se den lokale plan for SilkeborgHERog du kan se hele bedefolderenHER

2. Der er også en mulighed for en fælles "bibelvandring" i det nye år, og hvor man i løbet af et år kommer igennem hele Bibelen.

Har du lyst til at være med, så kan jeg hjælpe dig med en plan, som vi selv bruger sammen med andre i Oasefællesskabet.

Det er også en god ide at bruge feks. Bibelselskabets læseplan. Den kan du seHER

3. Program for ReFokus i Silkeborg januar og februar 2011.

Jeg kom desværre til at lave en fejl i programmet for januar i mit nyhedsbrev i dec. måned, men det er forlængst rettet på ReFokushjemmesiden (Kan sesHER) og du får her den rette plan:

Januar 2011:

ReFokusaften tirsdag den 25. jan kl. 19,30 - 22,00 i Cafeteriet i AC

Af programmet kan nævnes, at vi på storskærm ser en video m. Jeff Manion - The Land Between - (Ingenmandslandet) og den sætter ord på noget af det, der sker, når vi ”rejser” gennem uønskede ”lande”, og hvor vi synes det hele bliver en ørkenvandring, men også om, hvordan vi i dette ”Ingenmandsland ”skal være på udkig efter håb, vejledning og opmuntring. Videoen har været vist på Willow Creek lederstævnet i København okt. 2010

Februar 2011

Vi opfordrer til at man deltager i Oaseweekenden 11.-13.2. på Rudehøj m. bl. a. Jens Peter Jørgensen, Norge, og programmet kan seHER

Tilmelding: Online tilmelding - eller kontakt DanskOase senest d. 25. januar 2011.

Betaling sker via online tilmelding, men der kan også betales ved ankomst.

Kontakt DanskOase, Rude Havvej 11, DK-8300 Odder, Tlf: 8654 3600.info@danskoase.dk

Se Dansk Oases hjemmeside og et fyldigere programHER