KONFIRMANDFORBEREDELSEN

HVEM KAN KONFIRMERES?

Enhver, der anmoder om konfirmation i Hjarup kirke og indvilger i at gå til konfirmationsforberedelse i Hjarup Kirkelade.

Enhver, der er døbt, modtager forberedelse og deltager regelmæssigt i gudstjenester og menighedsaktiviteter

(Er man ikke døbt, kan man godt deltage i undervisningen, og så blive døbt inden konfirmationen. (Hvorledes dette foregår aftales med præsten)).KONFIRMATIONSDATOER I TIDEN FREMOVER

Hvert år i januar offentliggøres datoen for det efterfølgende års konfirmation

Der kan ikke fastsættes endelige datoer på konfirmation længere frem end 1-2 år ad gangen. Det betyder, at vi på nuværende tidspunkt kun har faste datoer som ovenfor anført, som bliver offentliggjort i aviserne i januar.

Dog har vi en metode, vi plejer at regne det ud fra, så man ved hvad vi præsterne i Vamdrup / Hjarup vil tilstræbe at gøre. Metoden ses til højre.

Grunden til, at vi ikke vil fastsætte dato for flere år ad gangen er, at vi ikke kan give garantier for, at der ikke kommer en anden præst på et tidspunkt, og dermed kan gå ind og ændre på de endelige datoer fra det ene år til det andet. På den måde ville vi komme til at give en falsk garanti til de forældre, der evt. kunne tænke sig at reservere spisesteder syv eller flere år ud i fremtiden. Resultatet bliver det samme, bortset fra længere ventelister hos spisestederne.


UDREGNINGMODEL FOR TIDSPUNKTERNE FOR ÅRENE FREMOVER

Sådan "regner" man datoen ud:

Man tager de "rene" søndage i maj. Dvs. en evt. pinsedag sorteres fra.

Disse "rene" søndage fordeles sådan:

Hver andet år har Vester Vamdrup konfirmanderne sidste søndag, og anden sidste går så til Kongeåskolen og vice versa, og tredjesidste "rigtige" søndag går til Hjarup.

Konfirmationerne 2007
6. maj: Hjarup
13. maj: Kongeåskolen
20. maj: Vester Vamdrup Skole


Her kan du læse om holdet 2003-04
Tryk her

Her kan du læse om holdet 2004-05.
Tryk Her

Her kan du læse om holdene 2005-06.
Tryk Her

Her kan du læse om holdene 2006-07.
Tryk Her